SCHIMMELNAGELS

Kalknagels behandelen Sneek

De FungiCheck

Heb je verkleurde teennagels? En is de structuur van de nagel veranderd van glad naar dik en brokkelig? Dan kan het zijn dat je schimmelnagels hebt. Schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd, zijn niet gevaarlijk. Maar het kan zijn dat je het niet mooi vindt of je je eraan stoort. Om vast te stellen of je werkelijk schimmelnagels hebt kan ik een FungiCheck doen. Dit is een wetenschappelijk bewezen en innovatieve test.

Hoe werkt het?

In mijn salon neem ik een nagel sample af en voer ik daarmee de test uit. Binnen tien minuten is het resultaat al bekend. Afhankelijk van de uitslag kan ik vervolgens een gericht behandelplan opzetten. Vaststellen of je wel of geen schimmelnagels hebt voorkomt dat je soms jarenlang allerlei producten en medicijnen gebruikt die uiteindelijk niet werken. Veel nagelaandoeningen lijken namelijk op een schimmelnagel. Het kan bijvoorbeeld ook een gaan om een psoriasisnagel, hoornnagel, het loslaten van het nagelbed of een trauma nagel.

De kosten

De FungiCheck kost eenmalig €35,- (excl. een pedicurebehandeling) en wordt door mij tijdens de pedicure behandeling uitgevoerd. Je bespaart je dus een kostbaar laboratoriumonderzoek. Vraag de FungiCheck aan tijdens de behandeling of boek een losse behandeling.