REIKI

Reiki handen Sneek

Zelfhelend vermogen

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Mijn handen bevinden zich net boven of op je lichaam. Je hoeft geen klachten te hebben om een Reiki behandeling te ondergaan. Het is een mooie en eenvoudige manier om iemand bewust te maken en te helen.

Verzachtend

Handen hebben een helende werking. Als een kind bijvoorbeeld een zere knie heeft of zich ergens aan stoot, dan leg je al gauw de hand(en) op de zere plek. Handen werken verzachtend. Je draagt warmte, rust, genezende kracht, zorgzaamheid en liefde over.

Direct effectief

Het verschilt per persoon hoe Reiki wordt ervaren. Na een eerste Reiki behandeling voel je een diepe ontspanning. Het geeft je een bevrijdend gevoel. En het fijne is dat Reiki direct effectief is. Zelfs als je het idee hebt dat je niets hebt ervaren, dan zal de Reiki behandeling het werk doen.

Reiki Friesland

Universele energie

Iedereen maakt in het leven dingen mee die zorgen voor stress, onzekerheid, verdriet of pijn. Hierdoor kan het gebeuren dat de energie in jou niet meer vrij kan stromen. Er ontstaan blokkades in de universele energie, die vervolgens weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten.

Weer in balans

Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd, voelt je vermoeid of neerslachtig of hebt verschillende klachten zonder duidelijke oorzaak, om een paar voorbeelden te noemen. Deze fysieke en mentale klachten kunnen met Reiki weer in balans worden gebracht.

Reiki is een laagdrempelige en prettige behandeling. Nieuwsgierig of het iets voor jou is?