MICRONEEDLING

Microneedling behandeling Sneek

Frisse uitstraling

Microneedling geeft je huid een boost! Het is een zeer geschikte behandeling voor pigmentvlekjes, acnelittekens, zwangerschapsmasker (melasma), een door zon beschadigde huid, grove poriën of mee-eters. Maar ook om de huid simpelweg weer een frisse uitstraling te geven.

Minuscule naaldjes

Bij de behandeling gebruik ik een pen met minuscule naaldjes welke loodrechte, trillende bewegingen maakt. Hierdoor worden er microverwondingen in de huid gemaakt waardoor de huid zich op diepliggend niveau herstelt en vernieuwt. Het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen. Daardoor is het zowel een huidverbeterende als een huidvernieuwende behandeling.

Effecten

  • een gladdere huid
  • een frisse en egale teint
  • vermindering van fijne lijntjes
  • verbetering van de algehele huidstructuur
  • verfijning van grove poriën
  • vermindering van pigmentvlekken
  • vermindering van acnelittekens
  • het gladder maken van operatieve en/of traumatische littekens
Gladdere huid door behandeling bij PUUR Fiona Sneek

Pijnloos

De behandeling doet meestal geen pijn, maar je voelt de behandeling wel. De meeste klanten vinden de behandeling goed te doen. Ze voelen kleine prikkelingen in de huid maar beschrijven deze eerder als vervelend dan als pijnlijk. Direct na de behandeling ziet de huid er meestal rood uit. Dit effect zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn.

Kuurverband

Net als bij microdermabrasie en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van je wensen zijn er gemiddeld 4-6 behandelingen nodig, met een interval van 2-3 weken (kuur), voor een zichtbaar resultaat. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden (indien gewenst) foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van je huid goed gevolgd kan worden.

Meer info

Lees alles over Microneedling bij Puur Fiona in onderstaande flyer!

Resultaat

Zie hier enkele voor- en na foto's van de Microneedling behandeling.

Lijntjes verminderen Friesland
Rimpels en fijne lijntjes verminderen Sneek
Rimpelvermindering schoonheidsspecialiste
Acnelittekens verminderen Sneek
Acne littekens verwijderen Friesland