Access Bars

 

Access Consciousness® heeft de Access Bars® therapie ontwikkeld. Deze behandeling geeft kortgezegd rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

 

Wat is acces bars

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gedachten, overtuigingen en patronen los te laten. Bars runnen is het nalopen van 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen. Dit kan enorm helpen om je eigen balans te herstellen, door ‘obstakels’ die je in de weg zaten weg te nemen.

 

Hoe verloopt een acces bars behandeling

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt.

Deze punten zijn alle 32 verbonden met een aantal levensgebieden. In de loop van je leven heb je op deze gebieden gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties gevormd over hoe jij, anderen en het leven in elkaar zitten. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en de rest van je lichaam.

Wanneer je de plek die correspondeert met zo’n levensgebied op je hoofd activeert, stel je het lichaam in staat om te reageren. Emotionele, mentale en fysieke (stress gerelateerde) klachten kunnen worden opgeruimd en losgelaten. Moeiteloos en met gemak. Je bewustzijn hoeft er niet aan te pas te komen. Het loslaten gebeurt vanzelf. Vervolgens zal dit ervoor zorgen dat je meer ontspannen en energieker kunt gaan leven.

 

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je heerlijk ontspannen bent en rust ervaart. In het beste geval verandert je hele leven ten goede.

 • ervaren van meer rust, ruimte en energie
 • een betere nachtrust
 • een helder en rustiger hoofd
 • beter bij jezelf blijven
 • vermindering van burn-out klachten
 • betere relatie met jezelf en met anderen
 • meer veerkracht en ontspanning
 • versterking van je immuunsysteem
 • meer concentratie en gemakkelijker leren
 • vermindering van spanningen en vermoeidheid
 • een positievere houding ten opzichte van het leven
 • doorbreken van patronen en denkwijzen
 • toename van creativiteit
 • gemakkelijker (andere) keuzes kunnen maken

 

Brede effecten

Mensen die een of meerdere acces bars behandelingen hebben ondergaan, merken dat ze minder last hebben van bijvoorbeeld stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, de effecten die horen bij hoog sensitiviteit, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Wil je ervaren wat Access Bars® voor jou kan doen. Maak dan een Afspraak voor behandeling.

 

Wanneer is het beste om weer een afspraak te maken?
Als jou lichaam om een bars sessie vraagt, jou lichaam weet perfect wanneer het een nieuwe sessie nodig heeft.

 

 

 

Wat zijn BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.