BIOPULSE

BioPulse behandeling Sneek

Natuurlijke facelift

BioPulse Therapy is een detox en huidverstrakking in één. Het is een intensief liftende, ontgiftende en huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is vegan en 100% natuurlijk. De behandeling is afkomstig uit de VS. Daar is de behandeling zeer populair onder celebrities en staat het bekend als ‘enzyme facial’ en ‘natural facelifting’.

Pulserend effect

Na een ontgiftende reiniging en het verwijderen van onzuiverheden wordt het speciale masker aangebracht. Het masker zal langzaam indrogen en je zult een pulserend effect voelen. Dit pulserende effect zorgt voor verstrakking en lifting van de gezichtsspieren, vandaar dat deze behandeling de bijnaam ‘natural facelift’ draagt.

Ontspanning

Het BioPulse masker heeft 45 minuten de tijd nodig om in te trekken. Ontspan, lees een zelf meegenomen boek of kijk een serie. Ook is het mogelijk dat ik je voeten een behandeling geef tijdens de intrektijd van het masker.

Effecten

  • anti-aging, lifting en versteviging
  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • voert afvalstoffen en toxinen af
  • verheldert hyperpigmentatie
  • verwijdert dode huidcellen
  • verwijdert verstoppingen uit de poriën
  • reguleert talgproductie
  • bestrijdt vrije radicalen

Kuurverband

Om het resultaat van de behandeling te vergtoten raad ik een kuur van meerdere behandelingen aan. Vanaf vier behandelingen is het een kuurverband. Hierbij krijg je 10% korting op je behandelingen. LET OP! De eerste vier behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Na de eerste vier behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen nodig zijn. Boek je daarna nog een vijfde of zesde behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 15% korting.

De BioPulse is ook te boeken in combinatie met microneedling. Kijk bij de tarieven voor alle mogelijkheden.

Meer info

Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te lezen met alle info over de BioPulse Therapy bij Puur Fiona.