ACNEBEHANDELING

Last van acne Friesland

Ik help je graag

Acne kan erg vervelend zijn, vooral als het zichtbaar is in je gezicht en hals. Je kunt je onzeker voelen en het kan je soms zelfs beperken in je dagelijks leven. Ik help je graag om je acne te bestrijden. Er zijn veel vormen van acne, daarom bied ik veel verschillende behandelingen aan. Zo is er altijd een behandeling die werkt voor jouw huid! 

Persoonlijk advies

Het kan zijn dat je last hebt van een milde, beginnende vorm van acne. Of een onzuivere huid. Maar misschien ook wel alleen acne op bepaalde plaatsen in je gezicht. Samen gaan we jouw acne of onzuivere huid aanpakken. Omdat elke huid anders is krijg je een persoonlijk advies voor jouw huidprobleem. In de salon kan ik jouw huid behandelen en soms krijg je van mij ook een verzorging set mee voor thuis. Alles voor een stralende en egale huid!

Acne verwijderen Sneek

Vergoeding zorgverzekering

Als schoonheidsspecialist ben ik in het bezit van een acne specialisatie. Je bent bij mij dus in goede handen omdat ik specialistische kennis heb van dit veelvoorkomende huidprobleem. Voordeel van mijn specialisatie is ook dat een acnebehandeling bij mij vaak wordt vergoed door je zorgverzekering. Puur Fiona is voor acnebehandelingen namelijk erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Check wel even je polis en de hoogte van de vergoeding, want dit verschilt per verzekeraar.

Behandelmogelijkheden


Ik adviseer je graag welke behandeling het meest geschikt is voor jou!