MERKEN

Salon PUUR Fiona in Sneek

Ook voor thuis

In de salon werk ik met een aantal merken. De producten van deze merken gebruik ik veelal tijdens de behandelingen. Ben je tevreden over een bepaald product en zou je het thuis ook graag gebruiken? Dat kan! Ik verkoop crèmes, scrubs, huidverzorging maar ook tasjes, satijnen kussenslopen en leuke accessoires. Ik adviseer en help je graag! Hier een overzicht van de merken waar ik mee werk en dus achter sta:

SPA Salonnepro

Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met als doel natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Het aanbod is erg groot en de producten zeer fijn.

SPA Salonnepro Friesland

HFL laboratories

Dit merk is specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam. Ik werk al jaren met de fijne producten van HFL.

HFL laboratories Friesland

Scrub & Rub

Dit fijne merk gelooft in al het pure en goede van de natuur. Met alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten hebben ze vier lijnen ontwikkeld om de spa beleving in huis te halen.

Scrub & Rub Friesland

Sunday Brush

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder met SPF 50. Een zonbescherming in poedervorm die je huid bescherming biedt tegen huidverbranding maar ook tegen huidveroudering.

Sunday Brush Friesland

Rosalique

Dit merk wil de nummer één gezichtscrème zijn voor huidgevoeligheid en Erythema (roodheid). De unieke formule is zo samengesteld dat het de meest snelle, veilige en effectieve oplossing is voor roodheid in het gezicht.

Rosalique Friesland

Beyuna

Beyuna ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige en natuurlijke supplementen. De supplementen zijn GMO-vrij, biologisch en bevatten geen onnodig toegevoegde hulp-, vul- en kleurstoffen.

Beyuna Friesland

Beauty Pillow

Beauty Pillow is specialist in satijnen kussenslopen. Slapen op zacht satijn geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Slaap je mooi met Beauty Pillow!

Beauty Pillow Friesland