DS V-LINE COLLAGEENDRAAD

DS V-Line Collageendraad Sneek

Fijne lijntjes of rimpels?

Naarmate je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen (een lichaamseigen eiwit), hyaluronzuur (voor hydratatie en volume) en elastine af. Met als gevolg dat je rimpels krijgt. Heb jij ook last van fijne lijntjes en/of rimpels en vind je dat storend? Dan is de behandeling met DS V-Line collageendraad erg geschikt. Helemaal verdwijnen doen de rimpels en lijntjes niet, maar ze worden wel minder diep en dus minder zichtbaar.

Doelgericht

De behandeling is in te zetten op het gezicht, de hals en het decolleté. Maar het is ook mogelijk om uitsluitend een specifieke zone te behandelen zoals een fronsrimpel, het voorhoofd, rimpels rondom de ogen of de wangen.

Collageendraden

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale gepatenteerde draden op basis van collageen en stamcellen. Het is een natuurlijke aanpak. De draad zakt en smelt door een speciale formule en techniek in de rimpel. Daardoor stimuleert het de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor duwt hij als het ware de rimpel omhoog waardoor hij minder diep zal worden.

Collageen behandeling Friesland

Bindweefselmassage

Deze behandeling start standaard met een bindweefselmassage zodat de collageendraden beter worden opgenomen. Tevens is het te combineren met bijvoorbeeld microneedling of BioPulse therapy om de collageen aanmaak nog meer te stimuleren. Kijk bij het overzicht met de tarieven wat de mogelijkheden zijn voor de DS V-Line collageendraad.

Skin Barrier Controle Mask

Om het effect van de collageendraad kuur te behouden, kun je optioneel ook een Skin Barrier Controle Mask erbij boeken. Het dradenmasker geeft een liftend effect, met name voor de wangen, kaaklijn, neuslippen plooi en gezichtscontouren. Je kunt voor het masker kiezen als je bijvoorbeeld geen kuur wilt doen, maar wel een facelift wilt hebben. Of als je een kuur ondergaan hebt, maar niet regelmatig een DS V-line behandeling wilt ondergaan.

Skin Barrier Controle masker Friesland

Belangrijk

Puur Fiona werkt uitsluitend met de originele DS V-Line collageendraden en niet met de draden van een ander merk. Ook wordt deze behandeling wel eens verward met een PDO-draden behandeling, waarbij een arts draden via een naald onder de huid inbrengt. De behandelingen zijn dus totaal verschillend.

Resultaten

Resultaat collageen behandeling Sneek
Voor en na DS V-Line collageendraad